Despre noi - SmokedDog
Preloader

Despre noi

Smoked Dog este un brand 100% romanesc ce ofera produse de ingrijire pentru barbati, produse realizate din ingrediente de cea mai buna calitate.

Smoked Dog este parte a brandului „The Barber – Frizerie Autentica”. In anul 2014 puneam bazele unui nou tip de frizerie, astazi la aproximativ 7 ani de la acel moment, punem bazele unui brand cu produse cosmetice pentru barbati ce speram noi va avea acelasi succes ca si frizeriile in sine. Cei 7 ani de experienta in industria de barbering ne-au ajutat sa dezvoltam o gama completa de produse pentru ingijirea barbii, gama in cadrul careia am folosit doar ingrediente de cea mai buna calitate, mai bine de 95% dintre acestea fiind derivate din natura.

Suport

Suport

Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatie referitoare nu doar la produsele noastre ci si la rutina necesara unei barbi si a unui ten sanatos. Fie ca esti interesat de unul dintre produsele noastre, fie ca doresti doar informatii despre ingrijirea barbii si a tenului, nu ezita sa ne contactezi.

Ingrediente de Top

Ingrediente de Top

Fiecare produs din gama Smoked Dog beneficiaza de un ingredient de top cu proprietati benefice asupra pielii si a barbii. Uleiul de barba vine imbogatit cu ulei de canepa in timp ce balsamul de barba are in compozitie acid hialuronic atat de benefic pentru piele.

12 luni de cercetare

12 luni de cercetare

Gama de produse Smoked Dog este un motiv de mandrie pentru noi. La dezvoltarea sa, o echipa formata doar din profesionisti, a lucrat mai bine de 12 luni iar rezultatul este unul pe masura.

Produsele noastre se gasesc in:

Close
Close

Autentificare

Close

Cos de Cumparaturi (0)

Cosul este gol No products in the cart.